SARAH LEZITO – på ett hjul inn i filmverdenen

Det var i 2012 verden for alvor begynte å legge merke til den da 20-årige franske jenta som gjorde imponerende stunts få andre hadde gjort på motorsykkel. Og det gikk ikke lenge før filmbransjen hang seg på. Først filmserien Fast and Furious, og i år har hun spilt inn actionscener i The Avengers 2.

Rudskogen Motorfestival 2016 1_63 web

Sarah Lezito forbereder show på Rudskogen Motorsenter under Motorfestivalen.

Sarah Lezito svinger inn i gården sammen med sine to franske venner. Hun har hatt sin andre dag med show under Motorfestivalen på Rudskogen Motorsenter. Etter å ha hilst på resten av familien og høner, katter og kaniner, tar vi en middag og en prat. Vi skal senere på kvelden ha en photo- og filmshoot i solnedgangen på de fine småveiene ved Heia i Rakkestad.

Når vi sitter rundt bordet og samtalen går i alle retninger, slår det meg hvor jordnær og rolig Sarah er. Den totale kontrast til hennes utfoldelse og de aggressive og spektakulære stunt hun utfører. Men det er nok den beste kombinasjon.

lea og sarah 2 web

Lea med en selfie, selvfølgelig.

Sarah, som kommer fra en liten by en times kjøring fra Paris, startet som trettenåring med en firhjuling, og hun forteller om hvor ivrig hun alltid har vært etter å balansere og å leke med motorsykler. Etterhvert fikk hun en 125ccm motorsykkel, deretter en 600, og hun var igang med det som de to siste årene har vært hennes profesjon og fulltidsjobb. Etter denne sesongen har hun planer om å konvertere ferdighetene over på en 1000ccm. Her venter nye utfordringer. Hun forteller at hun nesten må se på det som å begynne på nytt, på grunn av sykkelens vekt og krefter.

Rudskogen Motorfestival 2016 3_6 web

Rudskogen Motorfestival 2016 3_5 webRudskogen Motorfestival 2016 3_4 web

Andre året på rad. Sarah Lezito på Rudskogen Motorfestival 2016 til publikums store begeistring.

Vi fyller pickupen med utstyr og kjører mot Heia. Jeg har på forhånd snakket med de som driver gården der, og det går ikke lenge før også de er plass. Sola er på vei ned, og vi tar noen bilder. Så gjør Sarah sykkelen klar. Enjoy!

sarah part 5 bw web_DSC0187 web_DSC0197 web

Sarah, Adrian og meg.

Se filmen HER

Og Adrians vlog HER

Write a comment