COMET KID-Andreas – ydmyk kontrollert

Det var på Kroa i Bø at endringen skjedde. En ting var at Comet Kid fikk gratis vafler der, en annen, var at de rette folkene hørte bandet.

L1094764 web

Fullt hus. Andreas stiller alltid når foreldrene Kari og Øystein Kjøll åpner dørene med sin tradisjonelle utstilling.

Andreas forteller at han var rimelig nervøs før han gikk på scenen i Bø. Alt var liksom nytt. Da bandet var igang, falt det helt naturlig for han å danse i vei, og det var starten til det som på mange måter ble hans kjennemerke.
Comet Kid fikk straks Amber Booking i ryggen, og Andreas brukte nærmere ett år på å få et stabilt og satsingsvillig band på plass.
– Ting skal klaffe, vet du, med familie, jobb og hobbyer, sier han.
Andreas, som i utgangspunktet allerede hadde satset solo i nesten tre år, mens han tok utdannelse, likte å komme sammen med andre musikere. Han forklarer at han ikke hadde nok progresjon alene, og at det var fint å få feedback fra andre og å ha noen å jobbe ut idéer med.

L1094811 web

I januar kommer Comet Kid med sin tredje utgivelse, “Halley”, og konserter, radiospilling og TV-opptredener har på kort tid blitt en del av hverdagen. I høst har de også, i tillegg til egne konserter, turnert med OnklP & De Fjerne Slektningene. Etter neste plateslipp er det ny turné, og det er ikke utenkelig at de også sikter utenlands.
– Vi i bandet tar alle avgjørelser sammen, forklarer Andreas.

L1094816 web

Andreas trives best på scenen.
– Spille live for et hyggelig og entusiastisk publikum er stort. Og prosessen med å skrive låter, når man kjenner låten faller på plass, det er like morsomt hver gang, sier han.
Og publikum får ikke nok. Men først skal Andreas nyte et par rolige dager hjemme hos foreldrene.

Write a comment